top of page

( kræver login )

Tryk for

Ny teknisk serviceleder

Den 29. februar 2024, har vores vicevært Jens Erik Brøgger, efter næsten 30 års ansættelse, valgt at gå på pension.

I den forbindelse har ejerforeningen fra den 2. januar 2024 ansat Lars Dam Pedersen som teknisk serviceleder.

Jens Erik og Lars har således to måneder sammen, så Jens Erik, Lenette og Lisbeth kan sætte Lars ind i rutiner og gøremål på feriecentret.

Lars Dam er fra nærområdet, er 57 år, og klar til at til det store ansvar det er, at være serviceleder på feriecentret. Uden at rose Lars Dam for meget, skal det dog nævnes, han går ydmyg til opgaven, er imødekommende og løsningsorienteret. Lars har tidligere arbejdet i tømrer/snedker faget, lavet forme til betonstøbninger, været arbejdsfordeler, og ikke mindst arbejdet med mennesker med specielle udfordringer - uden dog at trække paralleller til os lejlighedsejere.

Lars kommer til at køre viceværtteamet sammen med Lenette og Lisbeth fra

1. marts 2024

Tag godt imod Lars, og fra bestyrelsens side skal lyde et stort: Velkommen til Feriecenter Bønnerup Strand

 

Samtidig skal også lyde stor tak til Jens Erik for mange års tro tjeneste på feriecentret, og med et ønske om, at Jens Erik sammen med Irene, kan nyde friheden og fritiden i fulde drag fremover.
 

Formanden for Ejerforeningen har solgt sin lejlighed på Feriecentret. På trods af salget genopstiller formanden gerne til generalforsamlingen d. 16. marts 2024 for yderligere en 2 års periode.

 

Ejerforeningen og APSét ønsker alle ejere en glædelig jul, samt et godt nytår.

 

Med venlig hilsen

Ejerforeningens bestyrelse

Seketær

Jens Erik

+45 2035338

Seketær

Lisbeth

Seketær

Lenette

Ejerforeningen Feriecenter Kattegat / +45 30537632 / ejerkat@gmail.com /        webmaster +45 23393242 / © 2015 Karmark.

bottom of page