top of page

Kære lejlighedsejer Feriecenter Bønnerup Strand

 

Feriecentret har haft nogle folk fra firmaet Primanet gående den sidste måneds tid. De har været ved at installere Feriecentrets nye fremtidssikre internet og netværk. Det betyder for os lejlighedsejere og vore gæster i feriecentret, vi har Danmarks måske bedste internet dækning, og det er på hele centret, i alle rum/lokaler, ja selv legepladsen har en prima dækning. 

Bestyrelsen i Ejerforeningen har vedtaget etableringen af det nye netværk, for blandt andet at opfylde kravet om optimal internet for ejer, gæster, personale og ikke mindst de teknologiske muligheder det giver, når styreenheder til maskiner, overvågning af tekniske installationer og andet vigtigt i forbindelse med drift af fremtidige anskaffelser.

Bestyrelsen i ejerforeningen ønsker jer tillykke med Danmarks måske bedste netværk i et feriecenter, og skulle du/I have lyst til at skifte det gamle Tv i lejligheden ud med et nyt, og ønsker hjælp til dette, kan  firmaet Klaus M (se link nederst i informationen) eller Centrets personal kontaktes.                                                              

 

Hvad betyder det så for dig som ejer en lejlighed i Feriecenter Bønnerup Strand?:

Det betyder for dig, du nu har en god internet dækning uanset hvor du befinder dig i lejligheden eller centret. Du kan tilkoble en Chromcast til dit fjernesyn, hvis du ikke allerede har et smart-Tv, så du kan streame (*1)alle de tv-kanaler på de streamnings tjenester du har. 

Ligeledes er der umiddelbart ingen begrænsning på antal enheder, der kan tilgå netværket, så du kan have alle de mobiltelefoner, tablet/I-pad og andre enheder på netværket, uden du oplever at blive kastet af netværket, endda også i højsæsonen for udlejninger.

 

Økonomi:

Vores nye internet netværk er en 0-løsning. Det vil sige, det nye udstyr og de muligheder det giver os alle, er udgifts neutral i forhold til Feriecentrets driftsøkonomi.........lavere pris på internetforbindelse, drift og vedligehold betaler for det nye netværk og internetforbindelse, endda med redundant (*2) tilslutning. 

 

Tilslutning - Guide:

Hvis du ikke bare lige kan komme på Internettet på din enhed(telefon etc.), skal du blot læse vedhæftede fil, hvor du bliver guidet......det er meget nemt.

Ligeledes er der nedenfor link for tilslutning af chromecast..........dansk video

 

Det er vigtig, du ikke tilslutter egen router i lejligheden. Den nye router (rund hvid enhed placeret ved det gamle net-udtag) er det nyeste  nye, og har en kraftig sende signal, så den dækker hele lejligheden, også soveværelset. Routeren giver mulighed for omtalte streamning via Chromcast, isoleret i den enkelte lejlighed....ingen andre kan slukke for din streamning.

Derudover giver routeren nogle muligheder ved fejlsøgning og andet vedligehold.

DERFOR......tilslut ikke egen router.......brug kun den nye router der er monteret. Hvis det gamle netværks stik bliver brugt til andet en den nye router, forbeholder Feriecentret sig ret til at slukke for Internettet i den pågældende lejlighed, og den enkelte ejer må selv finde en alternativ internetforbindelse.

 

Forklaringer:

(*1) = Streaming er underholdning når man ønsker det. Du kan streame film, serier og fx musik direkte på din smartphone, computer, tablet, spillekonsol, SmartTv eller en anden enhed, der kan gå online og åbne en hjemmeside. Forskellige streamingtjenester tilbyder forskelligt digital underholdning.

 

(*2) = Redundant internet forbindelse er internet leveret fra 2 kilder. Vores Feriecenter får Internet via en stærk fiber forbindelse, samt en luftbåren forbindelse med antenne. I praksis betyder det, vi har op til 4 til 5 giga-bit forbindelse, alt efter behov. Hvis uheldet skulle være ude, at et internet kabel uheldigvis bliver gravet over ved vejarbejde eller lignende, har vi stadig den luftbåren internet forbindelse, og derved kan vi på Feriecentret stadig gå på Internettet.

 

 

Link:

 

Chromecast tilslutning:         https://www.youtube.com/watch?v=mi_Ck_cRpB8

 

Nyt Smart-Tv                   :         www.klaus-m.dk        Mail: kontor@klaus-m.dk       Telefon 25214175

                             

Har du brug for lokal service eller levering/montering af ny fladskærm kan Klaus M –                                                      Installation og Service hjælpe dig.
 

 

Ændring af TV kanal udbuddet på Feriecentret:

 

Nu hvor Feriecentret har fået opgraderet Internet netværket, har det givet bestyrelsen i Ejerforeningen anledning til at se på udbuddet af TV kanaler. Ikke alle, men langt de fleste danskere streamer TV og ser langt mindre flow TV (almindelig Tv som alle vi voksne kender til).

Derfor har Ejerforeningens bestyrelse besluttet, at af de nuværende flow TV kanaler vi har, vil TV3 sport og TV3 Max ophøre pr. 1. april 2023
Denne beslutning har givet Ejerforeningen (alle lejlighedsejere) en årlig besparelse på kr. 125.000,00 

Disse penge kan i stedet bruges til eksempelvis forskønnelse eller reparationer af Feriecentret, ej at forglemme de forhøjede priser på EL.

 

Ejerforeningens bestyrelse håber du/I vil få glæde af omtalte nyheder, og nyde de muligheder det giver.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen Ejerforeningen Feriecenter Bønnerup Strand.

Ejerforeningen Feriecenter Kattegat / +45 30537632 / ejerkat@gmail.com /        webmaster +45 23393242 / © 2015 Karmark.

bottom of page